ČPP

Često su nas pitali ova pitanja


1Što je energetski certifikat i zašto ga trebam?
Energetski certifikat je dokument koji pruža informacije o energetskoj učinkovitosti nekretnine. Potreban je prilikom kupnje, prodaje ili najma nekretnine te pomaže u donošenju informiranih odluka o potrošnji energije i održivosti.
2Kako se mogu koristiti preporuke za poboljšanje u energetskom certifikatu?
Preporuke za poboljšanje u energetskom certifikatu pružaju smjernice o tome kako poboljšati energetsku učinkovitost nekretnine. Mogu se koristiti kao vodič za implementaciju promjena koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije i troškova.
3Koje usluge pružaju stalni sudski vještaci za graditeljstvo i procjenu nekretnina?
Stalni sudski vještaci pružaju stručna mišljenja, analize i svjedočenje pred sudom u slučajevima povezanima s graditeljstvom i procjenom nekretnina. To uključuje građevinske sporove, ocjenjivanje vrijednosti nekretnina i sudjelovanje u pravnim postupcima.
4Koja je uloga koordinatora zaštite na radu u graditeljskim projektima?
Koordinatori zaštite na radu brinu o sigurnosti radnika na gradilištu. Njihova uloga obuhvaća implementaciju sigurnosnih standarda, osiguranje pridržavanja propisa te minimizaciju rizika i ozljeda na radu.
5Koja je svrha educiranja o energetskim certifikatima na vašoj web stranici?
Edukacija o energetskim certifikatima na našoj web stranici ima za cilj pružiti korisne informacije o postupku dobivanja certifikata, važnosti energetske učinkovitosti te kako vlasnici mogu unaprijediti svoje nekretnine.

Kontaktirajte nas za sva pitanja

Odgovaramo u roku od 24h.